Rosti - Mensura Måttkanna 1000 ml Nordic Green

Beställ Rosti - Mensura Måttkanna 1000 ml Nordic Green på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rosti - Mensura Måttkanna 1000 ml Nordic Green inom kategorin Övriga vin- och bartillbehör.

Produktinformation

Mensura mätkanna från Rosti Mepal är den perfekta måttkannan för att hålla koll på din matlagning. Denna måttkanna har en klassisk design som har testats genom tiderna och är tillverkad för att mäta upp till 1000 ml.

Med sin lätta vikt och ergonomiska handtag är den perfekt för att hålla koll på din matlagning. Kannan tål kokande vatten och har en tydlig markering på mitten som gör att det är lätt av läsa av en halv liter och är den perfekta lösningen för att få precisa mått och mängder i ditt kök.

Dessutom har kannan tydliga markeringar för ml, cups och fl oz samt för mjöl, ris och socker. Rosti Mepal tillverkar köksredskap i härliga färger och former och var en del av 60-talets popkultur.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

WMF - Baric Sommelier-set 3 delar -25%

Exklusivt sommelier-set från WMF, perfekt gå bort-present till vinälskaren! Setet kommer i ett träetui och innehåller en vinpropp, en korkskruv och en folieskärare. Vinproppen är tillverkad av rostfritt stål och silikon, och ser till att du kan försluta en öppnad flaska vin och förvara den i kylen så att vinet håller sig ännu längre. Korkskruven är framtagen att passa alla flasktyper och är tillverkad av det mycket tåliga helix-stålet. Med folieskäraren avlägsnar du enkelt folien från toppen av vinflaskan eller champagneflaskan. Fungerar på både plast- och metallfolie utan att kanterna blir ojämna.

WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023