Afroart - Påsk Hänge Kanin Lila Rock

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Påsk Hänge Kanin Lila Rock från Afroart är ett näpet påskhänge, handgjort av handtovad ull med en teknik som kallas nålfiltning. Den lilla kaninen kommer att göra sig fint i ditt påskris eller varstans du behöver påskpynta lite extra fint. .

Se gärna också

Royal Copenhagen - Spring Collection 2024 Påskägg 6 cm Blåklintblad

Upptäck magin av våren med Spring Collection 2024 Påskägg 6 cm Blåklintblad från Royal Copenhagen. Dessa påskägg är prydda med motiv av vackra blåklintblommor, med sina färgstarka kronblad. Blåklinten är blomstrande och grafisk i sitt uttryck med iögonfallande blå, fjäderliknande blommor. Blomman med sin råa skönhet är välkänd på danska åkrar och dikeskanter. Dess unika design och färgglada uttryck gör dessa påskägg till en underbar dekorationsdetalj i ditt hem.Skapa en stämningsfull påsk och dekorera ditt hem med dessa exklusiva påskägg från Royal Copenhagen. De är det perfekta tillskottet till ditt påskfirande och kommer definitivt att imponera på dina gäster.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024