Afroart - Påskhänge Kanin med Morot Vitge Kanin med Morot Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Påskhänge Kanin med Morot från Afroart gjord i handtuvad ull. Häng i påskriset eller dekorerar fönstret.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Royal Copenhagen - Spring Collection 2024 Påskägg 6 cm Äppelblomknopp

Upptäck magin av våren med Spring Collection 2024 Påskägg 6 cm Äppelblomknopp från Royal Copenhagen. Det finns inget tydligare vårtecken än när äppelblomman blommar - det påminner oss om att ljusare och varmare dagar är precis runt hörnet. I denna förtrollande vårkollektion pryder Äppelblommans kronblad och blomknoppar ett av paren med två ägg. Med sin flerfärgade design och detaljer av porslin blir dessa påskägg en riktig prydnad för ditt hem. Skapa en stämningsfull påsk och dekorera ditt hem med dessa exklusiva påskägg från Royal Copenhagen. De är det perfekta tillskottet till ditt påskfirande och kommer definitivt att imponera på dina gäster.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024