Kitchen Craft - Kitchen Gadget Pastamaskin Rostfritt Stål

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Överraska med hemmagjord färsk pasta och fånga den sanna upplevelsen av italiensk matlagning med den nya och förbättrade Kitchen Gagdet Pastamaskin från Kitchen Craft.Imponera enkelt på dina gäster genom att skapa en mängd hemgjorda pastatyper så som lasagne, tagliatelle och fettuccine, med den avtagbara duo cutter. Den robusta maskinen med förkromade rullar och avtagbara handtagfunktioner för att göra den ännu enklare att använda, har fullt justerbara rullar för att knåda och rulla pasta i upp till nio tjocklekar och en klämma som håller maskinen säkert på plats på bordet eller arbetsbänken när den används. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Pastamaskiner från andra varumärken

Upp till 11% rabatt
Marcato - Atlas Tillbehör Capellini

Pastamaskiner från Marcato

Missa inga bra priser på Pastamaskiner från Marcato.
Upp till 25% rabatt
Gefu - Perfetta Pastamaskin Vit

Pastamaskiner från Gefu

Visa produkter inom Pastamaskiner från Gefu.
Modern House - Basis Pastamaskin Krom

Pastamaskiner från Modern House

Här har vi samlat Pastamaskiner från Modern House.

Se gärna också

Marcato - Atlas 150 Pastamaskin Svart

Atlas 150 Pastamaskin är en klassisk pastamaskin från Italienska Marcato. För dig som älskar hemmagjord pasta och har du inte testa ännu måste du prova, det är både enkelt, roligt och framför allt gott! Atlas 150 har ställbar tjocklek på lasagneplattorna, från 0.6 till 4.8 mm, till maskinen hör även valsar för fettuccine (6 mm) och tagliolini (1.5 mm). Maxbredd på lasagneplattor är 15 cm och bordsfäste ingår. Du kan även köpa till extra tillbehör för att göra egen lasagne, fettuccine, tagliolini och 12 andra pastaformer.

Maskinen är helt tillverkad av högkvalitativt kromstål, bearbetad och monterad i Italien. De minsta detaljerna i varje del är designade för att förbättra dess elegans, säkerställa produktens hållbarhet och enkelhet. Atlas Classic har handtag och klämma av kromstål och ABS.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024