Kockums - Pizzaskärare med trähandtag 20 cm

Beställ Kockums - Pizzaskärare med trähandtag 20 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Pizzaskärare med trähandtag 20 cm inom kategorin Pizzahjul.

Produktinformation

Klassisk och funktionell pizzaskärare i obehandlat bokträ och rostfritt stål. Med pizzaskäraren delar du enkelt upp den nygräddade pizzan till portionsbitar.

För din säkerhet har pizzaskäraren också ett praktiskt fingerskydd. Den naturliga variationen i träet gör varje pizzaskärare unik. .

Se gärna också

Boska Holland - Pizzawares Exclusive Pizzakniv/Ostkniv Oslo

Men den holländska ost- och pizzakniv Oslo kan du skära ost riktigt proffsigt. Med den här praktiska och klassiska kniven kan du enkelt skära halvhårda till mycket hårda ostar men även pizzor och annan mat i små bitar på nolltid.
Tack vare den halvcirkelformade kniven skära ost eller pizzor med en enkel gungrörelse och trots den böjda designen skär kniven i perfekta raka linjer. Kniven är även mycket säker eftersom du alltid använder två händer för att skära. Handtagen i ek ger både ett skönt grepp och ett naturligt utseende.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Iittala

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Lind DNA

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Pyrex

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Stanley

Se alla produkter