Sidan innehåller annonslänkar

Airam Rio LED plafond Ø305mm 4000K

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Plafond Rio LED plafond Ø305mm 4000K Airam Enkel installationLed-plafond fö;r allmä;nbelysning i hemmiljö;, utmä;rkt fö;r t.ex. badrum, tvä;ttstuga, garage och carport.

Enkel att installera direkt i eldosa. Fö;r torra och vå;ta utrymmenIP44 fö;r så;vä;l torra som vå;ta utrymmen och testad fö;r temp.intervall -30 °C till +45 °C.

Andra varianterFinns i två; storlekar och effekter. Serien omfattar ä;ven en modell med radarbaserad rö;relsedetektor (mikrovå;gsradar) med instä;llbart detektionsområ;de, brinntid och skymningsrelä; (lux-brytare).

Se gärna också

By Rydéns Dolores grå 202200-4500

<h2>Plafond Dolores gr&aring; 202200-4500 By Ryd&eacute;ns&nbsp;</h2> <p>Plafonden Dolores fr&aring;n By Ryd&eacute;ns &auml;r mer &auml;n bara en taklampa. Med sitt gr&aring;a glas och satinf&auml;rgad takk&aring;pa har plafonden ett fantastiskt utseende som f&ouml;rh&ouml;jer k&auml;nslan i rummet. Den har en tidl&ouml;s kurvig design som kompletterar en m&auml;ngd olika inredningsstilar.</p> <p><strong>Perfekt balans mellan ljus och skugga</strong><br />Dolores-plafondens glas s&auml;kerst&auml;ller en j&auml;mn spridning av ljuset, vilket skapar en varm och inbjudande st&auml;mning. Oavsett om den placeras i hallen, vardagsrummet eller sovrummet, kommer dess ljus att framh&auml;va rummets b&auml;sta egenskaper.</p> <p><strong>Kontrasterande detaljer</strong><br />Takk&aring;pans satinf&auml;rg erbjuder en modern k&auml;nsla. Denna kontrast mot det f&auml;rgade glaset ger en djup dimension till plafonden och g&ouml;r den till en i&ouml;gonfallande detalj.</p> <p><strong>Mer &auml;n bara en takplafond</strong><br />Plafond Dolores gr&aring; &auml;r en kombination av design, kvalitet och funktionalitet. Dess imponerande design kompletteras av dess h&ouml;gkvalitativa konstruktion, vilket g&ouml;r den till en l&aring;ngvarig investering f&ouml;r ditt hem. E27-ljusk&auml;lla k&ouml;per du separat.</p> <p></p> <p></p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024