Sidan innehåller annonslänkar

Konstsmide Nice rost USB

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bordslampa Nice rost USB Konstsmide Bordslampan Nice frå;nKonstsmideä;r en må;ngsidig ochportabel lampamed en stilren och modern design.Nice ä;r också; lä;tt att ladda upp via USB, vilket ger enkel och bekvä;m anvä;ndning. Skrä;ddarsytt ljusEn av fö;rdelarna med denna lampa ä;r att den erbjuder mö;jligheten att stä;lla in Kelvin, vilket ger dig mö;jlighet att anpassa ljuset efter tycke och smak.Touchknappen på; skä;rmen gö;r det enkelt att slå; på; och av lampan.

Stilren och tå;ligEn annan fö;rdel med Nice ä;r att den ä;r tillverkad i svart, lackad aluminium, vilket ger en elegant och tå;lig konstruktion som ä;r lä;mplig fö;r bå;de inomhus- och utomhusbruk. Med en skyddsklassning på; IP54 ä;r Nice gjord fö;r att klara av olika utmanande vä;derfö;rhå;llanden och kan anvä;ndas som en snygg utomhusbelysning.

Bä;rbar, sä;ker och minimalistisk belysningDen sladdlö;sa designen gö;r bordslampan portabel och du kan placera den var som helst utan att behö;va tä;nka på; att den må;ste vara i nä;rheten av ett vä;gguttag. Du kan t ex stä;lla den mitt på; soffbordet.Den sladdlö;sa bordslampans trå;dlö;sa design gö;r att du slipper trassliga sladdar som kan vara farliga att snubbla ö;ver eller som kan se stö;kiga ut.

Det ger också; en renare och mer minimalistisk look i hemmet.Nice bordslampa kan du alltså; ta med dig ut på; till exempel altanen eller balkongen. Du kan också; ta med den på; resor fö;r att ha en belysning som ger extra komfort t ex i tä;ltet på; campingturen. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Portabla lampor från andra varumärken

Konstsmide Antibes vit

Portabla lampor från Konstsmide

Missa inga bra priser på Portabla lampor från Konstsmide.
Nordlux Jim To Go grå

Portabla lampor från Nordlux

Visa produkter inom Portabla lampor från Nordlux.
Star Trading 803-55 Lykta Lucie

Portabla lampor från Star Trading

Utforska allt inom Portabla lampor från Star Trading.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024