Konstsmide Ravello lanterna sv. USB 30cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ravello lanterna svart USB 30 cm Konstsmide Ravello lanterna frå;n Konstsmideä;r en elegant, laddningsbar och portabel lykta i svart aluminium. Den perfekta lö;sningen fö;r att skapa en mysig stä;mning i trä;dgå;rden eller på; balkongen.

Skapa rä;tt atmosfä;rEn av de frä;msta fö;rdelarna med Ravello ä;r dess dimbara ljusstyrka som kan anpassas efter behov och stä;mning. Du kan enkelt justera ljusstyrkan genom att trycka på; den integrerade touchknappen.

Laddningsbar med USBEn annan fö;rdel med Ravello ä;r dess USB-laddningsfunktion, vilket gö;r det enkelt att ladda den var som helst och nä;r som helst. Du behö;ver inte lä;ngre tä;nka på; att kö;pa dyra batterier eller leta efter ett eluttag i nä;rheten.Brinntiden vid batteridrift ä;r upp till 9 timmar.

En lykta fö;r alla sä;songer Lika elegant utomhus som inomhusRavello ä;r också; designad fö;r att fungera bå;de inomhus och utomhus. Med sin skyddsklass på; IP54 ä;r den damm- och spolsä;ker, vilket gö;r den idealisk fö;r anvä;ndning som utomhusbelysning på; altanen eller i trä;dgå;rden.

Dessutom ä;r Ravello tillverkad i aluminium, vilket gö;r den bå;de hå;llbar och tå;lig fö;r att klara av olika vä;derfö;rhå;llanden. En smidig och stilren lykta som tar minimalt med platsMed sin hö;jd på; 30 cm ger Ravello också; tillrä;ckligt med ljus fö;r att belysa ett mindre områ;de, samtidigt som den tar upp minimalt med plats.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Portabla lampor från andra varumärken

Konstsmide Antibes vit

Portabla lampor från Konstsmide

Missa inga bra priser på Portabla lampor från Konstsmide.
Nordlux Jim To Go grå

Portabla lampor från Nordlux

Visa produkter inom Portabla lampor från Nordlux.
Star Trading 803-55 Lykta Lucie

Portabla lampor från Star Trading

Utforska allt inom Portabla lampor från Star Trading.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024