Kitchenaid - KitchenAid Multi-Ply Sauteuse 20 cm

Beställ Kitchenaid - KitchenAid Multi-Ply Sauteuse 20 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kitchenaid - KitchenAid Multi-Ply Sauteuse 20 cm inom kategorin Sauteuser och traktörpannor.

Produktinformation

Från KitchenAids kollektion Multi-Ply kommer denna wookpanna i rostfritt stål och med tillhörande lock. Den mäter 20 cm i diameter och har förstärkta kanter och värmeresistent handtag.

Köksredskapen från Multi-Ply levererar prestanda och stil i en vacker borstad finish. Varje föremål från denna grytkollektion har en aluminiumkärna utformad för att leverera en jämn värmeöverföring och en flerskiktskontruktion i rostfritt stål som är mycket robust och stabil och bibehåller formen.

Den böjda kanten ger dig droppfri hällning och handtaget i rostfritt stål ger ett säkert grepp som förblir svalt när pannan används på hällen. Lämplig för användning på alla hälltyper inklusive induktion och är ugnsskyddad upp till 220 °C, vilket gör att maträtten kan gå från spisen och sedan in i ugnen.Multi-Ply rostfria stekpannor och kastruller klarar det mesta och är designade för att hålla hela livet. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Prydnadskuddar och kuddfodral

Prydnadskuddar och kuddfodral från Afroart

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Gynning Design

Se alla produkter
Kastruller  grytor

Kastruller grytor från Tefal

Se alla produkter
Termoskoppar

Termoskoppar från Eva Solo

Se alla produkter