Aida - Raw Sås/Potatissked Blank 2 Delar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Raw Sås/Potatissked Blank 2 Delar från Aida .

Se gärna också

Tramontina - Essentials Tårtspade + Tårtgafflar 7 delar -25%

Elegant set med tårtspade och 7 stycken tårtgafflar från Tramontina.

Detta set med en tårtspade och 7 stycken tårtgafflar från Tramontina Essentials serie är precis det som namnet säger. Essentiella, perfekta och vackra bestick för efterrätter och tårtor som fulländar varje middagsbjudning, kafferep eller tårtkalas.

Tårtspaden och tårtgafflarna är tillverkade i mycket hållbart rostfritt stål som tål diskmaskin och som kan användas många gånger utan att dess högblanka yta försvinner.

Tårtspaden är 24 cm lång och 4,5 cm bred och de sju tårtgafflarna är vardera 14,5 cm långa och 2 cm breda.

Tramontina Essentials Tårtspade + Tårtgafflar 7 delar kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick som också finns att köpa på Cervera! Bland annat finns fina efterrättsskedar i samma serie att matcha med.

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning. De är även framstående tillverkare av bestick av olika slag. Allt tillverkat med samma höga kvalitet och känsla för design.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024