Klong - Gondol Serveringskniv Rostfri/Mässing

Beställ Klong - Gondol Serveringskniv Rostfri/Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Gondol Serveringskniv Rostfri/Mässing inom kategorin Serveringsbestick.

Produktinformation

Ett köksredskap från Klong som kan användas både att skära med och att servera med. Ett mångsidigt verktyg med stilren design.

Se gärna också

Bitz - Salladsbestick Svart matt -24%

Elegant bestickset till salladen i 2 delar från danska Bitz. Salladsbesticken är tillverkade av stål, har en matt yta och en stilren form med långt skaft.

Salladsbesticken är förpackade i presentförpackning och är en perfekt gåva till den som nyligen har flyttat hemifrån eller till den som önskar förnya sin dukning. Välj mellan matt svart eller borstad mässing. Besticken är graverade med Bitz logotyp på baksidan. Handdiskas.

Komplettera gärna med ytterligare bestick från Bitz-serien för en enhetlig dukning samt fin att kombinera ihop med Bitz stengodsservis.

Bitz bestickserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Matlådor

Matlådor från Martinex

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Eva Solo

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Nybro Crystal

Se alla produkter
porslin  bestick

porslin bestick från Bitz

Se alla produkter