Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Salvia Salladsbestick 30,5 cm Blank

Beställ Klong - Salvia Salladsbestick 30,5 cm Blank på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Salvia Salladsbestick 30,5 cm Blank inom kategorin Serveringsbestick.

Produktinformation

Salladsbesticken Salvia, designade av Jonas Bohlin för Klong, enkelt eleganta i rostfritt stål med handtag av mörkt trä, finns i både matt och blank utförande och kommer i en fin presentförpackning. .

Se gärna också

Tramontina - Essentials Tårtspadeset -25%

Elegant set med tårtspade och tårtkniv från Tramontina.

Detta set med en tårtspade och tårtkniv från Tramontina Essentials serie är precis det som namnet säger. Perfekta och vackra bestick för efterrätter och tårtor som fulländar varje middagsbjudning, kafferep eller tårtkalas.

Tårtspaden och tårtkniven är tillverkade i mycket hållbart rostfritt stål som tål diskmaskin och som kan användas många gånger utan att dess högblanka yta försvinner.

Tårtspaden är 24 cm lång och 5 cm bred och tårtkniven är 25 cm lång och 2 cm bred.

Tramontina Essentials Tårtspadeset kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick som också finns att köpa på Cervera! Bland annat finns fina efterrättsskedar och gafflar i samma serie att matcha med.

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning. De är även framstående tillverkare av bestick av olika slag. Allt tillverkat med samma höga kvalitet och känsla för design.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Larm  övervakning

Larm övervakning från Netatmo

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Riedel

Se alla produkter
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Siemens

Se alla produkter
Prydnadskuddar och kuddfodral

Prydnadskuddar och kuddfodral från Afroart

Se alla produkter