Royal Copenhagen - Black Fluted Mega Serveringsbricka 15,5 cm

Beställ Royal Copenhagen - Black Fluted Mega Serveringsbricka 15,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Royal Copenhagen - Black Fluted Mega Serveringsbricka 15,5 cm inom kategorin Serveringsbrickor.

Produktinformation

Black Fluted Mega Serveringsbricka 15,5 cm från Royal Copenhagen serie Black Fluted Mega. Servera ost, frukt och bär, kakor på detta vackra fat och njut vardags som till fest.

Kombinera gärna med andra delar ur serien. Tål maskindisk.Black Fluted Mega är en svartvit tolkning av klassiska porslinsserien Blue Fluted Mega.

Serien skapades i blått av den unga designstudenten Karen Kjældgård-Larsen år 2000. Varje del i servisen har sin egen unika handmålade design.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Serveringsbrickor från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Rörstrand - Kulinara Tallrik 19x15 cm

Serveringsbrickor från Rörstrand

Utforska allt inom Serveringsbrickor från Rörstrand.
Upp till 50% rabatt
Citronelles - Strawberry Bricka 38 cm

Serveringsbrickor från Citronelles

Här har vi samlat Serveringsbrickor från Citronelles.
Upp till 50% rabatt
Morris & Co - Strawberry Thief Bricka med handtag 48x29,5 cm Pure Vit

Serveringsbrickor från Morris & Co

Visa produkter inom Serveringsbrickor från Morris & Co.
Upp till 50% rabatt
Åry Home - Viventium Bricka 49 cm Ek

Serveringsbrickor från Åry Home

Visa produkter inom Serveringsbrickor från Åry Home.
Upp till 30% rabatt
Kunskapstavlan® - Bricka 43x33 cm Bröllopsdag

Serveringsbrickor från Kunskapstavlan®

Se vad Kunskapstavlan® har inom Serveringsbrickor.
Upp till 30% rabatt
Pimpernel - Blue Room Sunflower Bricka 48x30 cm

Serveringsbrickor från Pimpernel

Utforska allt inom Serveringsbrickor från Pimpernel.

Se gärna också

Martinex - Mumin Papaya Bricka Rund 32 cm

Rund plåtbricka med Muminmotiv och en diameter på 32 cm från finska Martinex.

Servera lekfullt upp frukost eller eftermiddagsfikat med denna rymliga plåtbricka från Martinex som har besmyckats med ett mysigt Muminmotiv. Den runda brickan har en diameter på 32 cm och nog plats för både glas och en kanna svalkande jordgubbssaft för direkt avnjutning efter lek och bus under den gassande sommarsolen. När allting har serverats kan man tillsammans beskåda den charmiga Muminillustrationen som pryder brickans ovansida, föreställandes flera av Tove Janssons välkända Muminkaraktärer som tillsammans avnjuter färska frukter i stora lass. Vilka frukter känner du igen? Handdisk rekommenderas för rengöring av brickan för optimal hållbarhet.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023