Cult Design - Orient Flaska Olja/Vinäger

Beställ Cult Design - Orient Flaska Olja/Vinäger på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Orient Flaska Olja/Vinäger inom kategorin Serveringsdelar.

Produktinformation

En mångsidig flaska för olja och vinäger där du enkelt kan dosera till matlagningen eller serveringen med en praktisk hällpip. Flaskan har samma vackra mönster som resten av serien och blir ett användbart tillskott till varje hem.

Se gärna också

Stanley - Adventure Stekpanneset 9-delar Grön/Rostfritt

När det är dags att bege sig ut på nya äventyr är detta stekpanneset i 9 delar från Stanley det enda rätta att packa ner. Den här uppsättningen har nämligen allt som behövs för att tillreda en god måltid ute i det fria och maten smakar ju alltid som bäst utomhus.

Använd skärbrädan för att förbereda råvarorna som sedan tillagas i stekpannan, servera måltiden på tallrikarna och använd de praktiska besticken som både är en gaffel och en sked, sporksen, att äta med - det ultimata setet!

Alla delar kan smidigt förvaras inuti stekpannan som försluts med det medföljande locket och blir då ett kompakt set som enkelt kan packas ner i ryggsäcken. Stekpannan har en volym på 0,94 liter och tallrikarna en diameter på 15.2 cm. Samtliga delar rengörs enkelt i diskmaskinen när friluftslivet kommit till sitt slut.

Uppsättningen består av:
- 1 stekpanna med avtagbart handtag
- 1 skärbräda
- 2 tallrikar
- 2 sporks
- 1 stekspade - 1 skål
- 1 lock

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Zalto

Se alla produkter
Dammsugarpåsar

Dammsugarpåsar från Miele

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Dorre

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Georg Jensen

Se alla produkter