Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Serve Slim Serveringsfat 15,5 cm Trä

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Serveringsfat från AdHoc. AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Se gärna också

Royal Porcelain - Blanche Fat ovalt 40x24,5 cm vit

Blanche Ovalt Fat, 40 cm, är en allsidig serveringslösning som passar lika bra för middagen som för kakorna. Det ovala fatet finns tillgängligt i två storlekar, och i serien finns även en rund serveringsskål. Detta är det största serveringsfaten.År 1999 lanserades det första Royal Porcelain-serviset i Norge. Det mottogs väl på marknaden och etablerade snabbt sig som ett kvalitetsvarumärke inom benporslin i Norge. Idag är Royal Porcelain en ledande tillverkare av högkvalitativa serviser och ett av de största varumärkena inom benporslin i Norge.Vi på Royal Porcelain strävar efter kvalitet och god design. Våra serviser är utformade för att användas och älskas, vid alla livets tillfällen, stora som små. Våra kollektioner är populära på bröllopslistor och har varit favoriter på önskelistorna hos Tilbords i flera decennier.Våra serviser utstrålar exklusivitet och är perfekta för dem som söker ett genomtänkt servis för festliga tillfällen. Vi tillverkar våra serviser i benporslin – den finaste typen av porslin.Alla våra serviser är gjorda av benporslin, även känt som Bone China. Detta anses vara den finaste typen av porslin och har fått sitt namn eftersom leran är tillsatt med benaska. Förutom benaska består leran av kaolin, fältspat och kvarts.Produktionen sker i Thailand med effektiv ledning, flera kvalitetskontroller och detaljerad uppmärksamhet vid varje steg i processen. Detta säkerställer att våra produkter uppfyller de högsta internationella kvalitetsstandarderna. Våra fabriker har kapacitet att producera upp till 30 miljoner enheter per år och använder den senaste teknologin, maskinerna och expertisen från länder som Tyskland, England och Japan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024