Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Blad Skål på Fot 15,8x16 cm

Beställ Klong - Blad Skål på Fot 15,8x16 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Blad Skål på Fot 15,8x16 cm inom kategorin Serveringsskålar.

Produktinformation

Blad är designad av Eva Schildt som ville forma en skål i en vacker förlängning av bladets form. Finns även i en större storlek.

Duka bordet med skålarna och matcha med Blad ljusstake!OBS Den mindre skålen på bilden!

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Folia Skål 34 cm Grön

Bladformad kristallskål i naturtroget gröna nyanser. Handmålad och tillverkad i Målerås samt förpackad i presentask. Finns även i storlek liten och medium. Vikt: 1,65 kg.

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cocktailglas

Cocktailglas från Riedel

Se alla produkter
Luftvärmepumpar

Luftvärmepumpar från Fuji Electric

Se alla produkter
Kyl  frys-kombi

Kyl frys-kombi från Siemens

Se alla produkter
Knivslipar och slipstenar

Knivslipar och slipstenar från Tamahagane

Se alla produkter