Kosta Boda - Contrast Skål 23 cm Vit/Blå/Svart

Beställ Kosta Boda - Contrast Skål 23 cm Vit/Blå/Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - Contrast Skål 23 cm Vit/Blå/Svart inom kategorin Serveringsskålar.

Produktinformation

Vacker skål med ett konstnärligt uttryck designat av Anna Ehrner. .

Se gärna också

Bitz - Salladsskål 24 cm Gräddvit

Vad passar inte bättre att servera en läcker sallad ur än Bitz rustika skål i stengods? Med sin blankt glaserade insida i härlig färg och sin matta utsida framhävs alla de fina färger som en sallad kan bestå av. Glaserad med reaktiv glasyr som skapar naturliga färgskiftningar får varje skål ett unikt uttryck. Skålen passar också utmärk för servering av andra läckerheter eller använd som djupare mattallrik.

Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Finns i olika storlekar. Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig.

Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Frys

Frys från Cylinda

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Hay

Se alla produkter
Korgar

Korgar från Modern House

Se alla produkter
Japanska knivar

Japanska knivar från Wüsthof

Se alla produkter