Afroart - Dubbel Grid Servett Eco 45x45 cm 2-pack Gul/Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fina handvävda tygservetter från Afroart, tillverkade i mjuk skön bomull med ett klassiskt rutmönster i gult.Det är en helt annan känsla att använda sig av tygservetter när du vill duka lite extra fint. I serien finns också en bordsduk och kökshandduk i samma härliga färgsättning.

ECO är en serie tyger som är tillverkade av ekologiskt odlad bomull. De handvävs i området runt Kutch i nordvästra Indien.Servetterna kan tvättas i maskin och säljs i 2-pack. .

Se gärna också

BY MORGENSEN - Tygservett 55x55 cm Large Stripes

De eleganta tygservetterna från By Mogensen är tillverkade i ett hållbart material av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull. Tygservetten är vävd i nordiska, harmoniserande nyanser av grått och brunt som passar perfekt in i många stilar. Den läckra bomullen av högsta kvalitet gör att tygservetten ser fin och elegant ut, hur den än viks. Samtidigt skapas ett tidlöst, lugnt och hemtrevligt uttryck i rummet.

Tygservetten har en klassisk, fyrkantig form som mäter 55x55 cm. Med en tygservett från By Mogensen skapar du enkelt ett personligt uttryck i traditionella material och med inbjudande, unik design och färg. Kollektionen är inspirerad av Emilie Mogensens bestemor och bestefar, Alice och Børge Mogensen. De var båda designers och hade en stor kärlek till det individuella hantverket. Børge Mogensens var en av vår tids största möbeldesigners. Hans enkla och funktionella design har uppskattats av konsumenter runt om i världen i ett halvt sekel. Emilie Mogensen har omtolkat tidens textila hantverk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024