Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Servettring 4-pack Guld

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Raw Servettring 4-Pack från Aida. Dessa stilrena, blänkande ringar är designade av Christiane Schaumburg-Müller och kommer ge dukningen ett extra lyft.

En vacker detalj till varje bord och servett.Servettringarna finns i fler färger och är tillverkade i rostfritt stål. De tål att diskas i diskmaskin. .

Se gärna också

Eva Solo - Nordic Kitchen Servetthållare 19x19 cm Svart/Ek

Servetthållare med vacker finish i oljat ekträ och matt, svart plast ur Eva Solo Nordic Kitchen blir en elegant del av din dukning.

Det är alltid trevligt att ha servetter på bordet, speciellt om du kan förvara dem på ett snyggt och stilrent sätt som samtidigt är praktiskt. Servetthållaren ur Nordic Kitchen-serien håller ordning på dina servetter på ett dekorativt sätt, perfekt även när du ska äta middag eller fika utomhus. För att fylla på med servetter lossar du enkelt en av sidorna på det svarta krysset, sätter in servetterna och klickar tillbaka krysset i brädan. Servetthållaren matchar de andra produkterna i Nordic kitchen-serien för att du lätt ska kunna skapa en enhetlig stil hemma.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024