Sidan innehåller annonslänkar

Rösle - Sil finmaskig Stål 12 cm

Jämför produkt Rösle - Sil finmaskig Stål 12 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rösle - Sil finmaskig Stål 12 cm i kategorin Silar här hos oss.

Produktinformation

En sil är oumbärlig i köket och något du har nytta av varje dag. Denna snygga sil från Rösle har finmaskigt nät och en praktisk upphängningsögla i ena änden.

Passar till att passera och för att göra lena såser. Och när du ska sikta florsocker eller kakao så klart.

Rejält handtag för ett bra grepp. Tack vare designen på silen undviker du att den glider ner i vasken eller kastrullen då du häller något i den. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Vintage - SÅLD Mjölsikt

Mjölsikt i träram.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023