Sidan innehåller annonslänkar

Craft - Skål 15,5 cm Mats Svensson

Beställ Craft - Skål 15,5 cm Mats Svensson på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Craft - Skål 15,5 cm Mats Svensson inom kategorin Skålar limiterat.

Produktinformation

Skål med ljusblå glasyr av Mats Svensson. Mats hittar sin inspiration i naturen och har ett intresse för japansk keramik.

En balans mellan det kontrollerade och det oförutsedda, beskriver hans arbetssätt. Varje produkt från Cervera Craft är av sin natur unikt och handgjort av formgivaren.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Rörstrand - SÅLD Kräftskål

Skål i flintgods med tre fötter i form av kräftor, tillskriven Alf Wallander för Rörstrand i början av 1900-talet. Slitage.

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kyl  frys side-by-side

Kyl frys side-by-side från Smeg

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Obh

Se alla produkter
Krus Mat  Livsmedel

Krus Mat Livsmedel från Höganäs Keramik

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Serax

Se alla produkter