Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Skålset 3 delar 19,5 cm Metallic Brown

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Skålset 3 delar från Aida i stengods. Skålarna är handgjorda och är ugnssäkra.

Kombineras med fördel med andra produkter ur Raw-serien för en härlig och stämningsfull dukning. Större skål – D 19,5 cm.

H 8 cm. Mellanstor skål – D13,5 cm, H 6 cm.Liten skål – D 9,5 cm H 4,5 cm.

Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Skålar från andra varumärken

Upp till 61% rabatt
Aida - Relief Salladsskål 25 cm Vit

Skålar från Aida

Se vad Aida har inom Skålar.
Upp till 50% rabatt
Modern House - Nor Skål 3,1L Svart

Skålar från Modern House

Visa produkter inom Skålar från Modern House.
Upp till 41% rabatt
Rörstrand - Kulinara Skål 60 cl

Skålar från Rörstrand

Visa produkter inom Skålar från Rörstrand.
Upp till 40% rabatt
Moomin Arabia - Skål 15 cm Tooticki

Skålar från Moomin Arabia

Utforska allt inom Skålar från Moomin Arabia.
Upp till 50% rabatt
Eva Solo - Legio Nova Salladskålar 2 L + 3,3 L 2 delar Vit

Skålar från Eva Solo

Missa inga bra priser på Skålar från Eva Solo.
Upp till 50% rabatt
Rosendahl - Grand Cru Skålset 24 cm 5 delar Klar

Skålar från Rosendahl

Här har vi samlat Skålar från Rosendahl.

Se gärna också

Denby - Studio Blue Skål 22 cm Vit

Handgjord skål i högkvalitativt lergods med en vacker kritvit glasyr med blått mönster och en diameter på 22 cm från engelska Denbys Studio Blue-kollektion.

Denna vackra matskål har ett elegant mönster som för tankarna till vackra stenformationer som kommer att, tillsammans med sin omsorgsfullt framtagna form, ge din hemlagade pastarätt ett naturligt inslag och höja den till skyarna genom att få den att se ännu mer aptitretande ut. Skålen är tillverkad i högkvalitativt lergods och har glaserats med den speciellt framtagna Chalk-glasyren som tillsammans med Pebble-, Flint- och Cobalt-glasyrerna utgör Denbys magnifika Studio Blue-serie. Studio Blue-kollektionen har tagits fram med inspiration tagen från färger och texturer som kan hittas i stenar och mineraler som man sedan har kombinerat med mönster för att skapa en servisserie som karaktäriseras av naturligt vackra toner och moderna former. Resultatet blir en kollektion med en naturlig estetik som tillför harmoni till alla sorters matlagningsplatser – från kokvrån till det professionella köket - och som även kan kombineras med Denbys andra Studio-kollektioner såsom Studio Grey och Studio Craft. Skålen mäter 22 cm i diameter och kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024