Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Potatisskalare med trähandtag 15,5 cm

Beställ Kockums - Potatisskalare med trähandtag 15,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Potatisskalare med trähandtag 15,5 cm inom kategorin Skalare.

Produktinformation

Klassisk och funktionell potatisskalare i obehandlat bokträ och rostfritt stål. Perfekt redskap till att skala till exempel potatisen till dina hemmagjorda pommes eller grönsakerna till salladen.

Skaldelen har även en tandad sida samt en spetsig topp för groddborttagning. Den naturliga variationen i träet gör varje potatisskalare unik. .

Se gärna också

Joseph Joseph - Duo Skalare 19 cm Röd/Grå -25%

Duo Skalare från Joseph Joseph är en klassisk skalare med ett bekvämt handtag som gör att skalaren ligger stadigt i handen när du använder den.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Figurer

Figurer från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Kosta Boda

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Ankarsrum

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från PotteryJo

Se alla produkter