Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Skalkniv / Tournierkniv 7 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En Skalkniv eller Tournierkniv från Jamie Oliver Tefal.Jamie Oliver Tefal Tefal Skalkniv / Tournierkniv 7 cm är en väldigt användbart skal och tournierkniv. En Tournier kniv är en liten följsam skalkniv.

Det svänga bladet på Jamie Oliver kniven gör att den är perfekt till att skala rundade frukter och grönsaker med och även för att formskära och dekorera frukt och grönsaker, det som kallas att tournera frukt och grönsaker.Kniven kommer att förenkla din vardag och matlagning och kommer att hålla under många år framöver.Skalkniven är tillverkad i högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver.

Handtaget är tillverkat i hygienisk plast och på det hela är kniven välbalanserad med blad och handtag så att den både är skön att hålla i och att den ger ett bekvämt och säkert grepp när du hackar, skalar eller skär något med den 7 cm långa skalkniven från Jamie Oliver.Bladet på skalkniven från Jamie Oliver är 7 centimeter långt den totala längden på kniven är 18,3 centimeter.Denna Jamie Oliver Tefal Tefal Skalkniv / Tournierkniv 7 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Skalknivar från andra varumärken

Upp till 42% rabatt
Miyabi - Birch-5000MCD Shoto Skalkniv 13 cm

Skalknivar från Miyabi

Visa produkter inom Skalknivar från Miyabi.
Upp till 25% rabatt
Wüsthof - Crafter Allkniv 16 cm

Skalknivar från Wüsthof

Utforska allt inom Skalknivar från Wüsthof.
Upp till 22% rabatt
Lion Sabatier - Ideal Skalkniv 10 cm Stål/svart

Skalknivar från Lion Sabatier

Här har vi samlat Skalknivar från Lion Sabatier.
Upp till 35% rabatt
Yaxell - Super Gou Skalkniv 10 cm

Skalknivar från Yaxell

Här har vi samlat Skalknivar från Yaxell.
Upp till 33% rabatt
Global - Ukon Skalkniv 9 cm

Skalknivar från Global

Se produkter inom Skalknivar från Global.
Upp till 33% rabatt
Zwilling - Twin Fin II Skalkniv 13 cm

Skalknivar från Zwilling

Här har vi samlat Skalknivar från Zwilling.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024