Sidan innehåller annonslänkar

Karimatto - Allkniv 12 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Allkniven från Karimatto by Culimat är en liten och smidig kniv som passar för att skära och tärna grönsaker och frukt. Tillsammans med de andra tre knivarna ur samma serie täcker den här kniven de allra flesta behoven i köket och underlättar matlagningen.

En perfekt present till hemmakocken!Knivbladet är tillverkat av det mycket slitstarka stålet 5Cr15Mov som består av en kombination av molybden och vanadium Med en hårdhet på 56 HRC håller kniven sin skärpa länge och är dessutom lätt att slipa.Det ergonomiska handtaget i svart ligger bekvämt i handen och är framtaget för att passa både höger- och vänsterhänta. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Skalknivar från andra varumärken

Upp till 42% rabatt
Miyabi - Birch-5000MCD Shoto Skalkniv 13 cm

Skalknivar från Miyabi

Visa produkter inom Skalknivar från Miyabi.
Upp till 25% rabatt
Wüsthof - Crafter Allkniv 16 cm

Skalknivar från Wüsthof

Utforska allt inom Skalknivar från Wüsthof.
Upp till 22% rabatt
Lion Sabatier - Ideal Skalkniv 10 cm Stål/svart

Skalknivar från Lion Sabatier

Här har vi samlat Skalknivar från Lion Sabatier.
Upp till 35% rabatt
Yaxell - Super Gou Skalkniv 10 cm

Skalknivar från Yaxell

Här har vi samlat Skalknivar från Yaxell.
Upp till 33% rabatt
Global - Ukon Skalkniv 9 cm

Skalknivar från Global

Se produkter inom Skalknivar från Global.
Upp till 33% rabatt
Zwilling - Twin Fin II Skalkniv 13 cm

Skalknivar från Zwilling

Här har vi samlat Skalknivar från Zwilling.

Se gärna också

Tamahagane - San Tsubame Allkniv 12 cm

Tamahagane San Tsubame Allkniv är en kniv i serien San Tsubame från Tamahagane. Allkniven en favorit i knivsamlingen! Den använder du när du tycker att kockkniven känns för stor och skalkniven känns för liten. Hacka lök, chili, örter, mindre rotfrukter och frukter med denna praktiska kniv.

Likt alla knivar från Tamahagane håller den en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål.

San Tsubame knivserie
Knivserien San Tsubame från Tamahagane utgörs av knivar som alla har tre lager stål. Knivbladet är uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål, precis som det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. Kärnan består av VG5-stål som innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de två yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Knivbladet på San Tsubame serien är hamrat, men endast slipat i nederkant vilket ger en fin design inspirerad av de vackert dekorerade katanasvärden. Hårdhetsgraden är 61 HRC.

Handtaget är tillverkat av svart micarta, med en härlig träkänsla, och ligger skönt i handen. Det vattentåliga och hygieniska materialet framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Micarta lämpar sig väl i köksmiljö och i handtaget sitter en vikt som ser till att kniven är perfekt balanserad.

Översikt
- Kockkniv i tre lager stål.
- Längd: 12 cm.
- Passar de flesta råvaror.
- Kärna i mycket hårt VG5-stål.
- Hårdhetsgrad: 61 HRC.
- Handtag i svart Micarta.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024