Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Salamiskärare

Beställ Kockums - Salamiskärare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Salamiskärare inom kategorin Skalknivar.

Produktinformation

Salamiskärare i bokträ från Kockums som ger dig fina skivor salami eller annan korv. Använd salamiskäraren när det är dags att förbereda charkbrickan till fredagsmyset eller cocktailpartyt, med denna skär du jämna skivor enkelt utan att behöva ta fram kniv och skärbräda.

Salamiskäraren är tillverkad i bokträ och tack vare de naturliga skiftningarna i träet är varje produkt unik. Diskas för hand och torkas av med handduk.

Se gärna också

Tramontina - Verttice Urbeningskniv 35 cm

Vacker och funktionell urbeningskniv från Tramonitina.

Med denna Tramontina Verttice Urbeningskniv har du en perfekt kniv för att urbena och dela köttbitar. Dessutom är den idealisk för att trimma köttbitar.

Alla Tramontina knivblad är gjorda av brasilianskt högkvalitativt rostfritt stål, som är resistent mot korrosion och rost. Handtagen är även de av naturligt brasilianskt trä som är både skönt att hålla i och vackert att se på.

Att de både är fina på bordet och härliga till att tillreda det som ska ätas på middagsbordet är det som knivarna har tillverkats för, att vara lika vackra vid bordet som användbara vid tillagningen av maten. Ett högkvalitativt val för att njuta av en riktig grillfest helt enkelt!

Med Tramontinas Verttice urbeningskniv har du en idealisk kniv för att separera kött från benen och rensa bort fett från kött på ett praktiskt och funktionellt sätt. Tillverkad med blad av rostfritt stål, och men en skärkant som har förbättrad hållbarhet och styrka på grund av en speciell värmebehandling.

Kniven är 35 cm lång och bladet är ca 3 cm brett.

Tramontina Verttice Urbeningskniv 35 cm är helt enkelt det perfekta redskapet för att underlätta ditt arbete i köket!

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades 1911. De tillverkar bland annat olika sorters bestick och porslin och är världsledande inom grillutrustning och grillbestick.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Taklampor

Taklampor från Markslöjd

Se alla produkter
DVD

DVD från Panasonic

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Modern House

Se alla produkter
Projektorer

Projektorer från Epson

Se alla produkter