Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Duplex Äggskärare

-20%

Beställ Westmark - Duplex Äggskärare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Duplex Äggskärare inom kategorin SkärareSkivareDelare.

Produktinformation

Med Duplex äggskivare från tyska Westmark skivar du äggen i perfekta jämna skivor. Det perfekta hjälpmedlet för att få fina äggskivor att garnera smörgåstårtan eller räkmackan.Lägg ägget på plats och tryck ned överdelen med ståltrådarna, enkelt och smidigt.

En högkvalitativ produkt med lång hållbarhet. Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år.

Se gärna också

Eppicotispai - Eppicotispai Pizzaskärare 10 cm

Italienska Eppicotispai Group grundades år 1996 och känslan av det italienska köket återspeglas tydligt i deras produkter där de lägger stor vikt på kvalitét under hela produktionen. Eppicotispai ingår i en koncern av 4 olika företag där vart och ett specialiserar sig på produktion av stål, aluminium och trä där allt från inköpta komponenter till slutlig produkt görs till 100% i Italien. Elegant pizzaskärare med hjul i rostfritt stål och handtag av stadigt bokträ som är perfekt när du snabbt vill skära upp din pizza i bitar. En pizzaskärare är något som borde finnas i varje hem då den gör pizzamyset mysigare.

Läs mer