Continenta - Skärbräda med Låda 39x27x6 cm Valnöt

Beställ Continenta - Skärbräda med Låda 39x27x6 cm Valnöt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Continenta - Skärbräda med Låda 39x27x6 cm Valnöt inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

Stabil och kraftig skärbräda i massiv trä från tyska Continenta med en praktisk låda undertill så att du enkelt kan samla upp de hackade grönsakerna för att sedan ställa den direkt i ugnen! Bli ett proffs i köket med skärbrädan som tillåter dig att hålla ordning på diskbänken genom att utnyttja ytan under skärbrädan så att du kan fokusera 100% på matlagningen Skär upp rotfrukter, skrapa ned den i lådan, tillsätt olja, salt och kryddorna du föredrar och sedan rakt in i ugnen då lådan klarar upp till 250°C.

Skärbrädan har praktiska gummifötter som hindrar den från att glida. Lådan går att dra ut på båda sidor och är sedan lätt att rengöra i diskmaskinen. .

Se gärna också

Tramontina - Oljad Skärbräda 45x34 cm Oljad Teak

Fantastisk rejäl och användbar skärbräda i oljat trä från Tramontina.

En lika vacker som användbar stor och rejäl skärbräda från Tramontina tillverkat i FSC-godkänd teak. Skärbrädan är inoljad i mineralolja som ger en fin finish och samtidigt skyddar träet. Rengör träbrädan med en fuktig trasa.

Det vackra i skärbrädan är att träet har en naturlig och fin färgskiftning som gör varje produkt unik samt dess fina inoljade finish.

Det användbara som nämns ovan är att träbrädan har en nedsänkt kant för att samla upp juice från kött eller grönsaker som du skurit på skärbrädan.

Tramontina skärbräda är rejält stor och är 45 cm lång och 34 cm bred. Den är tillverkad i 3 cm tjockt teakträ och i och med att skärbrädan är så stor kan den även användas som tapasbricka, serveringsbricka eller fat. Tramontinas vackra skärbräda i teak kommer att se bra ut oavsett vad du vill använda den till!

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Holmegaard

Se alla produkter
Bänkbelysning

Bänkbelysning från Markslöjd

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Philips

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Miyabi

Se alla produkter