Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Pebble Skupltur 3-pack

Jämför produkt Cooee - Pebble Skupltur 3-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Pebble Skupltur 3-pack i kategorin Skulpturer här hos oss.

Produktinformation

Pebble består av en trio vackra skulpturer vid namn Aaron, Nadab och Abihu, designade av Kristiina Engelin för Cooee. De stenliknande ansiktena klär rum och miljö med en elegant och hoppfull känsla, en iögonfallande detalj till inredningen.

Kontrasten mellan det organiska och minimalistiska skapar en harmonisk balans i kreationerna. Pebble kan vackert kombineras med Cooees andra matta och moderna produkter.

Skulpturerna är tillverkade i cement och säljes i en uppsättning om tre. ”Låt dessa tre vara symboler för alla fel men också som vi kan göra rätt redan från början” .

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Masq Mystiqua 18 cm Guld -25%

Glasskulptur Mystiqua med ansiktsmotiv i gjutet kristallblock. Handmålade samt sandblästrade detaljer. Målad med organiska färger som är skonsammare mot miljön och bör därför inte utsättas för starkt solljus eller starka rengöringsmedel. Handgjord i Målerås samt signerad i botten. Förpackad i presentask. Vikt: 1 kg.

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kaffetegods

Kaffetegods från Degrenne

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Spring Copenhagen

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Iittala

Se alla produkter
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Siemens

Se alla produkter