Kockums - Crepesvändare 30 cm Bokträ

Beställ Kockums - Crepesvändare 30 cm Bokträ på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Crepesvändare 30 cm Bokträ inom kategorin Slickepottar och spatlar.

Produktinformation

Spatel i bokträ från Kockums utformad för att smidigt kunna vända och vika dina crepes och pannkakor. Kockums Jernverk, ett anrikt företag som tillverkat köksprodukter i emaljerat stål ända sedan 1800-talet.

Träredskap, skärbrädor och brickor är en nödvändighet i dagens kök. De förlänger livslängden på dina köksprodukter genom att vara skonsamma mot kokkärlens ytor. .

Se gärna också

Rösle - Slickepott 32 cm Vit -15%

Slickepott från Rösle med handtag i rostfritt stål och huvud i silikon. En slickepott är bra att ha när du bakar och lagar mat eftersom du kan skrapa ur allt innehåll ur bunken eller kastrullen, inget går till spillo. Skraphuvudet är tillverkat i silikon vilket gör det mycket flexibelt så du kommer åt i alla vrår samtidigt som det är riktigt motståndskraftigt mot värme, ända upp till 220 °C.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kaffepressar

Kaffepressar från Bodum

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Muurla

Se alla produkter
Servetter

Servetter från Bungalow

Se alla produkter
Knivblock

Knivblock från Wüsthof

Se alla produkter