Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - "Chateau" Cognacsglas 30 cl

Beställ Kosta Boda - "Chateau" Cognacsglas 30 cl på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - "Chateau" Cognacsglas 30 cl inom kategorin Snapsglas.

Produktinformation

Cognacsglas ur serien "Chateau" formgivna av Bertil Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Orrefors - Nobel Snapsdjävul 4 cl Guld -25%

Hur ser fanskapet ut? En djävul? Hur då? Bäst vore om man fick se en livs levande. Resultatet blev en svart, hårig figur med stickande blick i sina röda ögon sittandes på huk" - citerat Gunnar Cyrén.

Gunnar Cyrén formgav Nobelservisen till 90-årsfirandet av Nobelmiddagen 1991. Sedan dess har pristagare och kungligheter skålat med nobel i Stockholm Stadshus i december varje år. Serien har prisats för sin elegans och sitt personliga formspråk. Bjud på en iskall martini som apéritif, servera en liten djävul till förrätten och låt festen börja!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vattenglas

Vattenglas från Rosendahl

Se alla produkter
Mokabryggare

Mokabryggare från Bialetti

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Moccamaster

Se alla produkter
Kaffe

Kaffe från Löfbergs

Se alla produkter