Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - "Chateau" Martiniglas 15 cl

Beställ Kosta Boda - "Chateau" Martiniglas 15 cl på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - "Chateau" Martiniglas 15 cl inom kategorin Snapsglas.

Produktinformation

Martiniglas ur serien "Chateau" formgivna av Bertil Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Magnor - Alba Fine Line Shotsglas 7 cl Klar -25%

Alba Fine Line Shotsglas, formgivet av Teresa Bergerud för Norska Magnor, är del i en klassiskt elegant vinservis.

Shotsglas eller Snapsglas med en exklusiv stil och känsla – för även den lille ska väl drickas med stil. Det räfflade mönstret gör att ljuset reflekteras vackert i glasen och speglar sig på duken.. Alba Fine Line är en serie du gärna vill duka med, från välkomstdrinken hela vägen till den avslutande avecen.

I serien hittar du också champagneglas, vinglas, både till rött- och vittvin, vattenglas, whiskyglas, cognacsglas och longdrinkglas.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Spisar

Spisar från Husqvarna

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Vintage

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Ankarsrum

Se alla produkter