Produktinformation

Spis S7564KV 400V Cylinda Mö;t Cylinda S7564KV, den lä;ttanvä;nda vita spisen som fö;renar snabbhet, effektivitet och sä;kerhet i en snygg design. Keramikspisens nya eraS7564KV ä;r en mä;stare i snabb och effektiv matlagning tack vare sina hilight-zoner på; keramikhä;llen.

Dessa zoner garanterar att uppvä;rmningen gå;r snabbare, så; att du kan spendera mindre tid på; att vä;nta och mer tid på; att njuta av din matlagning. Dessutom kommer du att ä;lska den rymliga varmluftsugnen, som ä;r perfekt fö;r allt frå;n vardagsmiddagar till festliga tillstä;llningar.Spisen kommer med två; bakplå;tar, en djup lå;ngpanna samt ett stabilt grillgaller.

Sä;kerhet och bekvä;mlighet med teleskopskenorCylinda S7564KV har tagit sä;kerheten till en ny nivå; med sina teleskopskenor. Dessa utdragbara skenor underlä;ttar insä;ttning och uttagning av bakplå;tar och lå;ngpannor, minskar risken fö;r att brä;nna sig och gö;r din matlagning smidigare.

Barnvä;nlig och sä;kerSä;kerhet kommer alltid fö;rst med Cylinda S7564KV. Denna spis ä;r utrustad med en fyr-glas ugnslucka och extra flä;ktkylning som hå;ller spisfronten sval, samt en praktisk barnspä;rr som ger dig sinnesro nä;r de små; ä;r i nä;rheten.

Enkel rengö;ring med å;ngaTack vare den innovativa å;ngrengö;ringsfunktionen kan du nu rengö;ra ugnen utan krå;ngel. ElinstallationS7564KV ska anslutas till 400 volt.

Elkontakten ä;r 400 V Perilex. Sä;kringar 3x16 A.

Spisar från andra varumärken

Bosch - PRP6A6B70S

Spisar från Bosch

Missa inga bra priser på Spisar från Bosch.
Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Se produkter inom Spisar från Cylinda.
Elvita CCS4523V

Spisar från Elvita

Visa produkter inom Spisar från Elvita.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Visa produkter inom Spisar från Husqvarna.
Gasspis 110cm TR4110P1 Creme

Spisar från Smeg

Missa inga bra priser på Spisar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024