Produktinformation

Spis S7564KVRF 400 V Cylinda UtforskaCylindaspisS7564KVRFoch upplev den effektiva uppvä;rmningen med hilight-zoner, den må;ngsidiga varmluftsugnen och de praktiska funktionerna som gö;r matlagningen till en frö;jd. Effektiv och snabb uppvä;rmning med hilight-zonerCylinda S7564KVRFä;r utrustad med fyra effektiva hilight-zoner som gö;r att uppvä;rmningen gå;r snabbare.

Du kan snabbt få; igå;ng dina kokzoner och bö;rja laga mat. Stor varmluftsugn med må;nga praktiska tillbehö;rVarmluftsugnen på; Cylinda S7564KVRFä;r rymlig och har en kapacitet på; 77 liter.

Den levereras med två; bakplå;tar, en djup lå;ngpanna och ett stabilt grillgaller, vilket ger dig må;nga mö;jligheter att utforska och experimentera med olika recept. Med mö;jlighet till undervä;rme och ö;vervä;rme kan du få; precis den vä;rme du behö;ver fö;r att tillaga olika rä;tter.

Dessutom har ugnen funktioner som intensivgrill och pizzafunktion fö;r att ge dig ä;nnu mer variation i matlagningen. Snygg design och praktiska funktionerSpisen har en snygg rostfri design som gö;r den lä;ttplacerad.

Du kan också; dra nytta av funktioner som å;ngrengö;ring i ugnen och praktisk restvä;rmeindikering på; hä;llen. Sä;kerhet och anvä;ndarvä;nlighetFö;r att sä;kerstä;lla en trygg anvä;ndning ä;r Cylinda S7564KVRFutrustad med tippskydd, barnspä;rr på; zonerna och en barnspä;rrad ugnslucka.

Spisen har 4-glas ugnslucka och extra flä;ktkylning, vilket ger en sval spisfront och ö;kad sä;kerhet. Dessutom har spisen utdragbara skenor på; en ugnsnivå;, vilket gö;r det enkelt att komma å;t och hantera dina rä;tter i ugnen.

AnslutningNä;r du kö;per denna spis fö;r 400 V kommer den med en 1,5 m anslutningskabel och kontakt monterad. Detta kallas fö;r en Perilex-kontakt.

Fö;r att installera spisen behö;ver du ha ett Perilex-uttag i ditt kö;k. NOLLA behö;ver inte dras fram.Perilex ä;r konstruerat fö;r att klara hö;ga strö;mstyrkor och ä;r mer robust ä;n vanliga vä;gguttag.Ä;r du osä;ker angå;ende installationen bö;r du kontakta en certifierad elektriker fö;r att sä;kerstä;lla att installationen gö;rs korrekt och i enlighet med gä;llande standarder och fö;reskrifter. .

Spisar från andra varumärken

Bosch - PRP6A6B70S

Spisar från Bosch

Missa inga bra priser på Spisar från Bosch.
Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Se produkter inom Spisar från Cylinda.
Elvita CCS4523V

Spisar från Elvita

Visa produkter inom Spisar från Elvita.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Visa produkter inom Spisar från Husqvarna.
Gasspis 110cm TR4110P1 Creme

Spisar från Smeg

Missa inga bra priser på Spisar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024