Produktinformation

Spis CCS46405VN-E1 Elvita ElvitaCCS46405VN-E1 ä;r en må;ngsidig spis som ä;r spä;ckad med funktioner inrymt i en anvä;ndarvä;nlig design och till ett ö;verkomligt pris. Upplev må;ngsidigheten i matlagningenDenna moderna spis frå;n Elvita ger dig allt du behö;ver fö;r att lyckas i kö;ket.

Med AirFry kan du njuta av krispiga och lä;ckra rä;tter utan behovet av olja. Pizzafunktionen fö;rvandlar din spis till en ä;kta italiensk pizzeria, och med FrozenBake slipper du tidskrä;vande upptining.

Snabbhet och effektivitet med HighLight-hä;llenVill du ha din mat snabbt? Ingen fara! Med HighLight-hä;llen på; Elvita CCS46405VN-E1 blir maten klar i rekordtid Den snabba uppvä;rmningen och lä;gre energifö;rbrukningen kommer att gö;ra din matlagning smidigare och mer ekonomisk.

Jä;mn och perfekt vä;rme med varmluftVarmluftsfunktionen gö;r att vä;rmen fö;rdelas jä;mnt i hela ugnen, vilket ger dig mö;jlighet att laga mat och baka på; flera nivå;er samtidigt. Dessutom kan du vä;rma ugnen till 200 °C på; bara 7 minuter med FastPreheat.

Lä;tt att rengö;ra och underhå;llaSlut med ansträ;ngande skrubbande och skrapande. Med WaterClean gö;r du rent ugnen enkelt med bara å;nga, och den avtagbara ugnsluckan och maskindisktå;liga vreden gö;r underhå;llet till en barnlek.

Sä;kerhet fö;r hela familjenElvita har tä;nkt på; hela familjen och utrustat spisen med en sval ugnslucka och barnlå;s, så; att du kan kä;nna dig trygg i ditt kö;k. Manual » .

Spisar från andra varumärken

Bosch - PRP6A6B70S

Spisar från Bosch

Missa inga bra priser på Spisar från Bosch.
Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Se produkter inom Spisar från Cylinda.
Elvita CCS4523V

Spisar från Elvita

Visa produkter inom Spisar från Elvita.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Visa produkter inom Spisar från Husqvarna.
Gasspis 110cm TR4110P1 Creme

Spisar från Smeg

Missa inga bra priser på Spisar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024