Produktinformation

Snabb och bred spis med glaskeramikhä;ll och varmluftsugn ElvitaCCS4740V ä;r en 70 cm bred spis med glaskeramikhä;ll, varmluftsugn och 400 V-anslutning.Spisen har justerbar hö;jd mellan 85-94 cm tack vare teleskopsockel. Varmluftsugn med Fast PreheatUgnen rymmer 70 liter och har varmluft och dubbel grill; stor + liten.Varmluften gö;r att du kan laga mat på; upp till fyra nivå;er samtidigt.Med Fast Preheat få;r du snabb uppvä;rmning – upp till 200 °C på; 7 minuter.

Glaskeramikhä;llTrots att spisen inte har induktionshä;ll gå;r zonerna snabbt att vä;rma upp.Zonerna har restvä;rmeindikering så; att du inte ska riskera att brä;nna dig. Restvä;rmen kan du nyttja fö;r varmhå;llning.

Enkel rengö;ringSpisens vred ä;r borttagbara och tå;l maskindisk. Ugnen ä;r enkel att rengö;ra tack vare Water Clean.

Water Clean innebä;r att man vrider vredet till det lä;get och hä;ller 0,6 liter vatten i en bakplå;t lä;ngst ner i ugnen. Efter 30 minuter har matrester på; de emaljbelagda ugnsytorna mjukats upp och kan torkas bort enkelt med en fuktig trasa.Ä;ven ugnsluckan ä;r enkel att rengö;ra då; glasen gå;r att ta ur.

Tillbehö;rMed spisen få;r du en 7 cm djup lå;ngpanna, ett grillgaller och två; bakplå;tar. Dessa fö;rvarar du med fö;rdel i den utdragbara lå;dan under ugnen.Spisen levereras med nordisk sockel baktill.Kabel 1,5 meter samt perilex-kontakt ingå;r.

OBS! Denna 400 V spis gå;r inte att modifiera frå;n 3-fas till 2-fas Manual » .

Spisar från andra varumärken

Bosch - PRP6A6B70S

Spisar från Bosch

Missa inga bra priser på Spisar från Bosch.
Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Se produkter inom Spisar från Cylinda.
Elvita CCS4523V

Spisar från Elvita

Visa produkter inom Spisar från Elvita.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Visa produkter inom Spisar från Husqvarna.
Gasspis 110cm TR4110P1 Creme

Spisar från Smeg

Missa inga bra priser på Spisar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024