Produktinformation

Spis CGS36231VN-E1 Elvita ElvitaCGS36231VN-E1 ä;r en prisvä;rdspisi europeisk kvalitet med gjutjä;rnshä;ll. En gjutjä;rnsspis ä;r slitstark och hå;ller i må;nga å;r nä;r den skö;ts på; rä;tt sä;tt.Hö;jden på; spisen kan justeras fö;r att passa olika bä;nkmå;tt.

Gjutjä;rnshä;llGjutjä;rnshä;llen ger en jä;mn vä;rmeö;verfö;ring nä;r du ska steka, grilla och laga mat. Den har fyra plattor varav tre med snabbuppvä;rmning.

Hä;llen ä;r också; lä;tt att rengö;ra, eftersom det finns olika rengö;ringsprodukter och metoder som kan anvä;ndas fö;r att ta bort smuts och fett frå;n ytan. Ugn med grill och pizzafunktionCGS36231VN-E1 har en ugn som har speciella funktioner fö;r att underlä;tta matlagningen och ge mö;jlighet att laga olika typer av mat.

Grillfunktionen ä;r anvä;ndbar om du vill grilla kö;tt, fisk eller grö;nsaker, medan pizzafunktionen ä;r bra om du vill baka pizzor eller andra bakverk med jä;mn och fin fä;rg på; undersidan. Enkel att rengö;ra och underhå;llaUgnen har en speciell funktion som gö;r det enkelt att rengö;ra ugnen efter matlagningen.

Å;ngrengö;ringen anvä;nder å;nga fö;r att lö;sa upp smuts och fett som fastnat i ugnen, så; att det blir lä;ttare att torka bort med en fuktig trasa eller en mjuk svamp. Å;ngrengö;ring ä;r ett miljö;vä;nligt och skonsamt sä;tt att rengö;ra ugnen, eftersom det inte krä;vs nå;gra kemikalier.Ugnsluckan kan tas av vilket gö;r den enkel att rengö;ra.

Vreden på; spisen ä;r också; avtagbara och tå;l maskindisk. TrygghetSpisen har en smart flä;kt som kyler hö;ljet och kontrollpanelen.

Ugnsluckan har barnlå;s och klarar en belastning på; 20 kg utan att spisen tippar. Tillbehö;rSpisen kommer med två; bakplå;tar, en 7 cm djup lå;ngpanna och ett grillgaller.

Dess teleskopsockel gö;r hö;jden justerbar mellan 85-94 cm. Manual » .

Spisar från andra varumärken

Bosch - PRP6A6B70S

Spisar från Bosch

Missa inga bra priser på Spisar från Bosch.
Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Se produkter inom Spisar från Cylinda.
Elvita CCS4523V

Spisar från Elvita

Visa produkter inom Spisar från Elvita.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Visa produkter inom Spisar från Husqvarna.
Gasspis 110cm TR4110P1 Creme

Spisar från Smeg

Missa inga bra priser på Spisar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024