Sidan innehåller annonslänkar

Bosch MSM6M821 1200 W

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stavmixer MSM6M821 1200 W Bosch BoschMSM6M821 stavmixerkombinerar hö;gpresterande funktioner med anvä;ndarvä;nlig design, vilket gö;r den till ett oumbä;rligt redskap i varje kö;k. Perfekt fö;r en mä;ngd olika matlagningsuppgifter, frå;n att mixa soppor till att hacka nö;tter.

Hö;gkvalitativa materialMSM6M821 har en robust mixerfot i rostfritt stå;l. Den har vä;rldens fö;rsta keramiska koppling fö;r lå;ng hå;llbarhet.

Alla plastdelar som kommer i kontakt med livsmedel ä;r BPA-fria. Stark motorHö;gpresterande och luftkyld motor med 10-å;rs motorgaranti och motorstyrka på; 1200 watt.

Bekvä;m att anvä;ndaMSM6M821 har dynamisk hastighetskontroll med intuitiv reglering som enkelt skö;ts med ditt handgrepp. Den har ergonomiskt handtag med mjukt och halkfritt grepp och det ä;r enkelt att byta tillbehö;r med utmatningsknapp och klickmekanism Enkel rengö;ringMSM6M821 ä;r enkel att rengö;ra tack vare diskmaskinsä;kra delar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024