Klong - Klong Constella Ljusmanschetter 5-pack Mässing

Jämför produkt Klong - Klong Constella Ljusmanschetter 5-pack Mässing online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Klong Constella Ljusmanschetter 5-pack Mässing i kategorin Stearinljus här hos oss.

Produktinformation

Med ljusmanchetter från Klong i mässing kan du enkelt piffa till din Constella ljusstake. Ljusmanchetterna är formade som stjärnor.

Formgivna av Eva Schildt för Klong. Du behöver även köpa till Constella ljusinsatts för att de ska passa till Constella ljusstake.

Se gärna också

Solstickan - Tändsticksrör 10 cm Blå -26%

Tändsticksrör 10 cm från Solstickan är en stilren tändsticksburk i plåt som du gärna har framme. Burken innehåller ca 100 st extra långa svenska kvalitetständstickor tillverkade i Tidaholm av asp från svenska skogar och har Einar Nermans klassiska Solstickepojken avbildad på framsidan. Under burken sitter ett plån för att tända tändstickorna mot och plånet är utbytbart.

Kombinatioen av den smakfulla designen och mängden olika fäger att välja mellan gör tändsticksburken till en självklar inredningsdetalj - förvara dina tändstickor väl synligt i detta stilrena tändsticksrör i plåt från Solstickan.

När tändstickorna börjar ta slut eller plåtet börjar bli slitet kan du smidigt köpa till en refill innehållande ca 50 st tändstickor och ett nytt plån.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Termoskannor

Termoskannor från Eva Solo

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Hay

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Zwiesel

Se alla produkter
Produkter för hemautomation

Produkter för hemautomation från Google

Se alla produkter