Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Stekbord 45x22 cm Kolstål

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stekbord från Kockums som passar utmärkt till att smasha burgare, steka grönsaker och större bitar av kött och fisk. Lyft fram stekbordet och använd som servering vid bordet för en härlig middagsstund.

Stekbordet fungerar på alla typer av värmekällor, på grillen och över öppen eld, är förinbränt med vegetabiliska oljor vilket gör det startklart direkt efter inköp. Bredden på stekbordet, inklusive handtag, är 63 cm och en stekyta på 45x22 cm.

De vinklade ytterkanterna gör att fett och vätska inte rinner ut, samtidigt som du enkelt kommer åt att jobba med maten. Kockums Jernverk, ett anrikt företag som tillverkat köksprodukter i emaljerat stål ända sedan 1800-talet.

Träredskap, skärbrädor och brickor är en nödvändighet i dagens kök. De förlänger livslängden på dina köksprodukter genom att vara skonsamma mot kokkärlens ytor .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024