Kitchenaid - KitchenAid Multi-Ply Stekpanna 28 cm

Jämför produkt Kitchenaid - KitchenAid Multi-Ply Stekpanna 28 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kitchenaid - KitchenAid Multi-Ply Stekpanna 28 cm i kategorin Stekpannor här hos oss.

Produktinformation

Från KitchenAids kollektion Multi-Ply kommer denna stekpanna i rostfritt stål. Den mäter 28 cm i diameter och har förstärkta kanter och värmeresistent handtag.

Köksredskapen från Multi-Ply levererar prestanda och stil i en vacker borstad finish. Varje föremål från denna grytkollektion har en aluminiumkärna utformad för att leverera en jämn värmeöverföring och en flerskiktskontruktion i rostfritt stål som är mycket robust och stabil och bibehåller formen.

Den böjda kanten ger dig droppfri hällning och handtaget i rostfritt stål ger ett säkert grepp som förblir svalt när pannan används på hällen. Lämplig för användning på alla hälltyper inklusive induktion och är ugnsskyddad upp till 220 °C, vilket gör att maträtten kan gå från spisen och sedan in i ugnen.Multi-Ply rostfria stekpannor och kastruller klarar det mesta och är designade för att hålla hela livet. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Blomkrukor

Blomkrukor från House Doctor

Se alla produkter
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Elvita

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Le Creuset

Se alla produkter
Stearinljus

Stearinljus från IHR

Se alla produkter