Kockums - Kockums Stekpanna Kolstål 28 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fem plus (+++++) i Aftonbladets test av stekpannor! I Aftonbladet Plus årliga test av stekpannor tilldelades Kockums stekpannor i kolstål toppbetyg.Kockums målsättning - att tillverka en uppskattad stekpanna som håller över tid, är funktionell och 100% svensktillverkad - är uppfylld.Gedigen svenskproducerad stekpanna i kolstål Stekpannan är 100% svensktillverkad, från stål till den vegetabiliska olja som används i inbränningsprocessen.

Den tål höga temperaturer och sprider värmen jämt och effektivt, vilket är perfekt för stekning och rostning. Fungerar på alla typer av värmekällor, kan användas i ugn och tål alla typer av redskap.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Stekpannor från andra varumärken

Upp till 60% rabatt
Eva Solo - Stekpanna 20cm honeycomb Honeycomb

Stekpannor från Eva Solo

Se produkter inom Stekpannor från Eva Solo.
Upp till 60% rabatt
Woll - Diamond Lite Stekpanna med Avtagbart Handtag 20 cm

Stekpannor från Woll

Visa produkter inom Stekpannor från Woll.
Upp till 50% rabatt
Jamie Oliver - Jamie Oliver Stekpanneset Tefal Classic Stekpannor HA 24 cm + 28 cm

Stekpannor från Jamie Oliver

Missa inga bra priser på Stekpannor från Jamie Oliver.
Upp till 45% rabatt
Scanpan - Pro IQ Set Stekpanna 20+28 cm

Stekpannor från Scanpan

Visa produkter inom Stekpannor från Scanpan.
Upp till 43% rabatt
Fiskars - Norden Steel Stekpanna belagd 24 cm

Stekpannor från Fiskars

Se produkter inom Stekpannor från Fiskars.
Upp till 40% rabatt
GreenPan - Smart Shape Stekpanna 24 cm

Stekpannor från GreenPan

Här har vi samlat Stekpannor från GreenPan.

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver 30 cm Tefal Cook's Classic Stekpanna HA

En stor och rejäl 30 cm stekpanna från Tefal Jamie Oliver.

Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Stekpanna Hard Anodized 30 cm är en stor klassisk stekpanna som du kan använda såväl till vardags som till fest för de flesta typer av matlagning och matlagning för lite flera personer eller portioner. Perfekt att laga köttfärssås, grytor eller steka flera köttbitar i samtidigt!

Den klassiska stekpannan är tillverkad av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen.

Hard Anodised är ett väldigt tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial. Att Classic Stekpanna Jamie Oliver 30 cm är tillverkad av rostfritt stål och belagt med en hårdanodiserad yta gör även att stekkärlet är väldigt lätt att rengöra!

Denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classics Stekpanna Hard Anodized 30 cm är även utrustad med en karaktäristisk Tefal värmeindikator. Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan har uppnått perfekt temperatur.

Stekpannorna fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn.

Stekpannan från Tefal Jamie Oliver har en mycket uppskattad 6,5 cm hög kant som gör att den ännu lättare att laga mat med.

Tefal är ett franskt företag som sedan 1950-talet tillverkat kvalitativ köksutrustning. Deras samarbete med den välkände kocken Jamie Oliver har resulterat i ett stort antal omtyckta serier av kokkärl som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpannor.

I dessa stekpannor har de kombinerat Tefals kvalitet och Jamie Olivers erfarenheter och innovationsvilja inom matlagning.

Jamie Oliver blev känd som ”Den nakna kocken" genom matlagnings tv-serien med samma namn. Serien började sändas 1999 och idén var att maten ska vara enkel, hälsosam och snabblagad.

Han har sedan dess blivit uppskattad för sina recept med 5 ingredienser och måltider som tar 15 minuter att göra samt sitt stora engagemang för hälsosam mat för såväl unga som vuxna.

Genom åren har Jamie Oliver även samlat dessa recept i ett flertal kokböcker som alla blivit bästsäljare.

Dessa Jamie Oliver Classic stekpannor finns likt övriga serier i ett flertal storlekar: Denna stora stekpanna är 30 cm i diameter och 26 cm i bottendiameter när du behöver laga mycket mat till familj eller gäster. Det finns även en liknande stekpanna som är i den klassiska storleken 28 cm i diameter och en mindre stekpanna som är 24 cm i diameter som är perfekt för mindre portioner eller till exempel plättar eller omelett. Alla dessa användbara stekpannor finns att köpa på Cervera!

Ett tips från oss på Cervera är att tillaga något av alla hans favoritrecept, varför inte testa något av hans vegetariska grytor eller älskade carbonara i denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classics Stekpanna Hard Anodized 30 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024