Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Stekpanna / Pajform 28 cm Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Gedigen svenskproducerad stekpanna/pajform i svenskt kolstål. Stekpannan är förinbränd med vegetabiliska oljor vilket gör den startklar direkt efter inköp och du slipper börja med en egen inbränningsprocedur.

Den tål höga temperaturer och sprider värmen jämt och effektivt, vilket är perfekt för stekning och rostning. Fungerar på alla typer av värmekällor och i ugn.

Använd den både som stekpanna och pajform. De dubbla handtagen gör den lätt att placera i ugnen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Stekpannor från andra varumärken

Upp till 60% rabatt
Eva Solo - Stekpanna 20cm honeycomb Honeycomb

Stekpannor från Eva Solo

Se produkter inom Stekpannor från Eva Solo.
Upp till 60% rabatt
Woll - Diamond Lite Stekpanna med Avtagbart Handtag 20 cm

Stekpannor från Woll

Visa produkter inom Stekpannor från Woll.
Upp till 50% rabatt
Jamie Oliver - Jamie Oliver Stekpanneset Tefal Classic Stekpannor HA 24 cm + 28 cm

Stekpannor från Jamie Oliver

Missa inga bra priser på Stekpannor från Jamie Oliver.
Upp till 45% rabatt
Scanpan - Pro IQ Set Stekpanna 20+28 cm

Stekpannor från Scanpan

Visa produkter inom Stekpannor från Scanpan.
Upp till 43% rabatt
Fiskars - Norden Steel Stekpanna belagd 24 cm

Stekpannor från Fiskars

Se produkter inom Stekpannor från Fiskars.
Upp till 40% rabatt
GreenPan - Smart Shape Stekpanna 24 cm

Stekpannor från GreenPan

Här har vi samlat Stekpannor från GreenPan.

Se gärna också

Professional Secrets Kolstålspanna 20 cm

<h2>Kolst&aring;lspanna 20 cm Professional Secrets</h2> <p><strong>Tung och t&aring;lig</strong><br />Kolst&aring;l, till skillnad fr&aring;n t ex teflon, t&aring;l ordentliga k&ouml;ksredskap, stekspadar och andra redskap av st&aring;l. Det finns ingen risk f&ouml;r att skadliga kemikalier ska sl&auml;ppa och hamna i maten. Och det &auml;r pannans tyngd/massa som g&ouml;r att den kan h&aring;lla h&ouml;g och j&auml;mn v&auml;rme n&auml;r du steker.</p> <p><strong>Sk&ouml;nare handtag</strong><br />PS kolst&aring;lspanna har ett lite sk&ouml;nare handtag &auml;n vad som &auml;r brukligt. Det &auml;r v&auml;rmeisolerande, skaver mindre i handen och ger ett mer balanserat enhandsgrepp. Att greppa en panna med hj&auml;lp av en isolerande sl&auml;ng ser proffsigt ut, men arbetet blir enklare utan.<br />​​<br /><strong>Tidl&ouml;s funktionell design</strong><br />F&ouml;rutom f&ouml;rb&auml;ttringarna i handtaget s&aring; har vi inte &auml;ndrat n&aring;gonting alls. S&aring; h&auml;r kommer stekpannor fortfarande att se ut n&auml;r m&auml;nniskan har koloniserat mars. R&auml;tt stekteknik kr&auml;ver h&ouml;g v&auml;rme. Proffsen rekommenderar st&aring;l eller gjutj&auml;rn. Non-stickegenskaper som vid r&auml;tt sk&ouml;tsel bara blir b&auml;ttre med tiden. Hellre en stor panna till en liten matbit &auml;n tv&auml;rtom (f&ouml;r den j&auml;mna och h&ouml;ga v&auml;rmens skull).<br />​<br /><strong>100% kolst&aring;l</strong><br />T&aring;l h&ouml;ga temperaturer<br />Non-stickegenskaper blir bara b&auml;ttre med tiden<br />L&aring;ngsiktigt h&aring;llbar &ndash; s&aring;v&auml;l i k&ouml;ket som f&ouml;r milj&ouml;n<br />F&ouml;r alla v&auml;rmek&auml;llor inklusive induktion</p> <p><strong>Viktigt om din kolst&aring;lspanna</strong><br />Vid leverans &auml;r din stekpanna fr&aring;n PS t&auml;ckt med ett skyddande lager. F&ouml;r att f&aring; bort det skyddande lagret ska du sk&ouml;lja pannan noggrant med hett &ndash; g&auml;rna kokande &ndash; vatten och d&auml;refter torka den helt torr. D&auml;refter ska pannans stekyta stekas in s&aring; att den f&aring;r en skyddande hinna med fett. Pannans yta f&aring;r non-stickegenskaper som bara blir b&auml;ttre med tiden. Tv&auml;tta din kolst&aring;lspanna enbart med hett vatten (och aldrig n&aring;gonsin i diskmaskinen). Och torka den alltid noggrant efter&aring;t. Instruktioner om hur du steker in din panna medf&ouml;ljer.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024