Sidan innehåller annonslänkar

Kochblume - Tång SilIkon 33 cm Grå

Beställ Kochblume - Tång SilIkon 33 cm Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kochblume - Tång SilIkon 33 cm Grå inom kategorin Stekpincetter.

Produktinformation

Smidig mattång, perfekt att steka, grilla och servera med. Tången är tillverkad i silikon med en kärna av rostfritt stål som tål vardagsslitage.

Mattången är skonsam mot alla typer av belagda kärl och klarar temperaturer från -40°C till 260°C. Tål diskmaskin. .

Se gärna också

Rösle - Kökstång/Universaltång Stål låsbar 31 cm -25%

En praktisk kökstång/alltång från Rösle, perfekt till både matlagning och servering, från tyska familjeföretaget Rösle. Tången är gjord av rostfritt stål och har en smart upphängningsögla, så att du kan hänga upp tången när den inte används. Tången har en patenterad kopplingsmekanism som kan öppnas och låsas ihop med bara en hand. Detta underlättar också när den ligger i lådan eftersom den då tar lite plats.

Rösle har tillverkad högkvalitativa köksredskap sedan 1888 och med deras produkter i köket blir du inte besviken, de blir dina följeslagare i matlagningen under många år framöver.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från Kochblume

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Wüsthof

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Peugeot

Se alla produkter
Knivslipar och slipstenar

Knivslipar och slipstenar från Fiskars

Se alla produkter