Sidan innehåller annonslänkar

Kochblume - Stekspade SilIkon 30 cm Grå

Beställ Kochblume - Stekspade SilIkon 30 cm Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kochblume - Stekspade SilIkon 30 cm Grå inom kategorin Stekspadar.

Produktinformation

Kochblumes Flexible Turner är en smidig stekspade i silikon med en kärna av rostfritt stål som tål vardagsslitage. Stekspaden är skonsam mot alla typer av belagda kärl och klarar temperaturer från -40°C till 260°C.

Se gärna också

Dexam - School of Wok Wokspade Rostfri -25%

Den här wokspaden i serien School of Wok från Dexam är tillverkad helt i rostfritt stål med vinkel perfekt utformad för kinesisk matlagning.

Dexam har tillsammans med den prisbelönta kocken Jeremy Pang tagit fram ett fullt koncept med tillbehör till asiatisk matlagning i hemmamiljö. Med ett stort fokus på både kvalité och prisvärdhet kan du med School of Wok enkelt laga dina asiatiska favoriter i hemmet. På School of Woks YouTube-sida hittar du dessutom varje vecka nya instruktionsvideor och recept på de senaste trenderna inom det asiatiska köket. Allt för att underlätta för dig att glänsa i köket och utveckla din asiatiska matlagningskonst.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Cult Design

Se alla produkter
Diskställ

Diskställ från Yamazaki

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från House Doctor

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Vintage

Se alla produkter