Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Stekspade med hål 30 cm

Beställ Kockums - Stekspade med hål 30 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Stekspade med hål 30 cm inom kategorin Stekspadar.

Produktinformation

Funktionell och klassisk stekspade med hål i obehandlat bokträ. Passar både till matlagning och baket.

Förutom stekning kan den också användas för omrörning och uppläggning. Den eleganta designen gör stekspaden både funktionell och snygg på en och samma gång – perfekt för dig som vill unna dig köksredskap av hög kvalitet.

Stekspadens lena yta är skonsam att använda till dina emaljerade kok- och stekkärl och ger inget onödigt slitage. Den fungerar även som salladsbestick tillsammans med vår Trägaffel 30 cm.

Stekspaden är en fin inredningsdetalj att hänga upp i köket när den inte används. Den naturliga variationen i träet gör varje stekspade unik. .

Se gärna också

Victorinox - Kebony Stekspade 20 cm -25%

Victorinox Kebony Stekspade har ett blad på 20 cm i rostfritt stål och ett bekvämt trähandtag. Bladet har en knäck så du lätt kan komma åt när du till exempel ska vända pannkakorna eller flippa dina burgare i stekpannan.

Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.

Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella "Swiss Army Knives" redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från Born in Sweden

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från Globen Lighting

Se alla produkter
Köksassistenter

Köksassistenter från KitchenAid

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Kockums

Se alla produkter