Aida - Raw Salt- och Pepparkar Brun Metallic

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Salt- och pepparkar i stengods från Aida. Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger.

Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. .

Se gärna också

Modern House - Lundi Ströare koppar 25 cl Svart

Lundi Ströare, tillverkad i svart koppar med en kapacitet på 25 cl, är ett praktiskt tillbehör från Modern House. Den är idealisk för förvaring av kryddor och andra små ingredienser och är perfekt för att strö kanel över din cappuccino. Tillverkad i rostfritt 18/8 stål, är strödosan både vacker och funktionell och kommer med ett plastlock för att hålla innehållet fräscht och skyddat mot luft och fukt. Dess stiliga design gör den till en vacker detalj på köksbänken. Dessutom kan den diskas säkert i diskmaskin för enkel rengöring och bekvämlighet. Modern House är känt för att erbjuda högkvalitativa produkter som kombinerar modern design med praktisk funktionalitet för att tillgodose både dina behov i köket och din estetiska smak.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024