Aida - Raw Salt- och Pepparkar Titanium Black

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Salt- och pepparkar i stengods från Aida. Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger.

Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. .

Se gärna också

Bjørn Wiinblad - Guirlande Salt Och Pepparset 6 cm Röd

Guirlande Salt Och Pepparset 6 cm Röd från Björn Wiinblad är perfekt för julens middagar.Låt detta vackra set pryda ditt julbord. Det vackra setet är en del av Wiinblads populära Guirlande-serie med andra vackra produkter som också är gjorda i blankt glaserat vitt porslin och dekorerade med fina detaljer i rött och blankt guld.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024