Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Lampskärm Pappvolang 35 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lampskärm från Afroart. Den kjolliknande lampskärmen är tillverkad av ett tunt handgjort papper.

Sladd och lampa ingår ej. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Taklampor från andra varumärken

Elvita Taklampa Laholm

Taklampor från Elvita

Missa inga bra priser på Taklampor från Elvita.
Design House Stockholm - Kosmos Taklampa Hållare Large Svart

Taklampor från Design House Stockholm

Missa inga bra priser på Taklampor från Design House Stockholm.

Se gärna också

PR Home Maki 4354 vit

<h2><strong>Taksk&auml;rm Maki 4354 vit PR Home</strong></h2> <p>Taksk&auml;rmen Maki fr&aring;n&nbsp;<a href="https://www.elon.se/varumarken/prhome">PR Home</a> &auml;r en stilfull &auml;ggformad sk&auml;rm som kombinerar modern design med traditionella element. Taklampsk&auml;rmen m&auml;ter 43 cm i diameter och 54 cm i h&ouml;jd, vilket g&ouml;r den till ett i&ouml;gonfallande inslag i alla typer av rum.</p> <p><strong>Fint ljusspel</strong><br />Den vita rispapperssk&auml;rmen &auml;r omsorgsfullt formad kring en struktur av t&auml;t oregelbunden metalltr&aring;d, vilken inte bara bidrar till dess stadiga konstruktion utan ocks&aring; skapar ett vackert och detaljerat m&ouml;nster som sprider ett mjukt och inbjudande ljus. N&auml;r ljuset t&auml;nds, avsl&ouml;jas ett spel av ljus och skuggor som tillf&ouml;r en extra dimension till rummets k&auml;nsla.</p> <p><strong>Skapa din personliga stil</strong><br />Denna taksk&auml;rm &auml;r designad f&ouml;r att vara flexibel och anv&auml;ndarv&auml;nlig. Den levereras platt och tar sin full&auml;ndade form med hj&auml;lp av en metallexpander, som ocks&aring; fungerar som f&auml;ste f&ouml;r lampsladden &ndash; vilken du k&ouml;per separat f&ouml;r att kunna anpassa utseendet ytterligare. Detta g&ouml;r att du kan v&auml;lja en sladd som kompletterar b&aring;de sk&auml;rmens utseende och ditt hem.</p> <p><strong>Enkel montering</strong><br />Monteringen av Maki &auml;r enkel och kr&auml;ver inga specialverktyg eller tekniska kunskaper. Med ett par enkla steg &auml;r din nya taksk&auml;rm redo att h&auml;ngas upp.</p> <p><strong>En m&aring;ngsidig inredningsdetalj f&ouml;r varje rum</strong><br />Oavsett om du s&ouml;ker en modern lampa till ditt vardagsrum, en avslappnad vibe till ditt sovrum, eller ett varmt v&auml;lkomnande till din entr&eacute;, erbjuder Maki 4354 en m&aring;ngsidighet som passar in i varje milj&ouml;. Dess tidl&ouml;sa form och f&auml;rg g&ouml;r att den passar harmoniskt med olika f&auml;rger och m&ouml;bler, samtidigt som den f&ouml;rblir en central punkt i rummet.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024