Sidan innehåller annonslänkar

AH Belysning Lund T917/05

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Taklampa Lund T917/05 frå;n AH Belysning Lysrö;rsplafondLund frå;n AH Belysning ä;r en diskret lysrö;rsplafond i akryl som kan ersä;tta din lysrö;rsarmatur. DimbarDenna uppdaterade version av Lund har en integrerad LED på; 48 W som ä;r dimbar.

Ger ett bra ljusLund ger ett bra varmvitt ljussken med 4130 lumen och 3000 Kelvin. AlternativLund finns i fler storlekar. .

Taklampor från andra varumärken

Elvita Taklampa Laholm

Taklampor från Elvita

Missa inga bra priser på Taklampor från Elvita.
Design House Stockholm - Kosmos Taklampa Hållare Large Svart

Taklampor från Design House Stockholm

Missa inga bra priser på Taklampor från Design House Stockholm.

Se gärna också

Nordlux Franca 13 mässing

<h2>Taklampa Franca 13 m&auml;ssing Nordlux</h2> <p>Njut av en tidl&ouml;s design med Franca <a href="https://www.elon.se/belysning/inomhusbelysning/taklampor">taklampa</a> fr&aring;n <a href="https://www.elon.se/varumarken/nordlux-start">Nordlux</a>.&nbsp;Kombinationen av klassiska och moderna influenser ger en lyxig st&auml;mning.</p> <p><strong>Elegant och tidsl&ouml;s design</strong><br />Franca-serien st&aring;r ut med sin exklusiva och skinande design. Den kombinerar traditionellt hantverk med moderna inslag, vilket g&ouml;r den idealisk f&ouml;r alla typer av inredningar. Ljuset som reflekteras genom det skinande glaset och den blanka m&auml;ssingen ger ditt hem en varm och inbjudande st&auml;mning.</p> <p><strong>Flerfaldig anv&auml;ndning</strong><br />Den vita glaskupolen ger inte bara ett mjukt och diffust ljus, utan passar &auml;ven perfekt f&ouml;r att skapa en dynamisk ljuss&auml;ttning. Anv&auml;nd den ensam f&ouml;r en subtil belysning eller kombinera flera pendlar i olika h&ouml;jder f&ouml;r en mer dramatisk effekt.</p> <p><strong>Mjukt och diffust ljus</strong><br />Den vita glaskupolen i Franca skapar ett fint mjukt och diffust ljus. Denna lampa &auml;r perfekt f&ouml;r b&aring;de festliga sammankomster och avslappnade stunder.</p> <p><strong>Konstn&auml;rligt handbl&aring;st glas</strong><br />Det munbl&aring;sta glaset i Franca ger den en unik karakt&auml;r. Med varje individuellt tillverkat glas tillkommer sm&aring; variabler som luftbubblor och olika glastjocklekar, vilket ger lampan ett levande och karakt&auml;ristiskt utseende. Med en h&ouml;jd p&aring; 27 cm och en diameter p&aring; 13 cm, passar Franca perfekt i b&aring;de sm&aring; och stora utrymmen. Den 2 meter l&aring;nga sladden ger dig flexibilitet i installationen.</p> <p><strong>V&auml;lj ditt ljus</strong><br />Komplettera med en ljusk&auml;lla av typen E14, och h&aring;ll dig inom en maxgr&auml;ns p&aring; 40 watt.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024